четвъртък, 12 декември 2013 г.

ПИЛЕШКИ САЧ СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ




Запържва се нарязан бекон, прибажя се едро нарязан кромид лук (2 или 3 глави) прибавя се обезкостено пилешко месо, Когато месото е готово всичко се изважда в затворен съд и в същата мазнина се запържват нарязани на едри жулиени зелени и червени чушки и гъби и малко консервирани домати. След като заленчуците са готови се смесват с месото и всичко се поръсва с настърган кашкавал.






2 коментара:

  1. Страхотни предложения има в блога ти, Павлинче! Пилешкият сач изглежда неустоимо вкусно.
    Сърдечни поздрави и хубав уикенд!:-)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей Мони, много благодаря за милите думи. Само преди няколко дни направих блога си и е доста беден все още, но обичам да готвя и се надявам да имам много приятели като теб и да се учим една от друга. Страничката ти е страхотна и безупречно оформена. Прекрасна е. Просто да завиди човек. Дано с времето и аз се науча на някои трикове за да изглежда и моята красива. Поздрави.

      Изтриване