Количеството на продуктите е според броя на порциите.
Обезкостен пилешки бут (целия)
Нарязан на тънко бекон, пушено филе или друго пушено месо пожелание
Кашкавал тънко нарязан или такъв за сандвичи
за панировката:
Брашно
Яйца
Галета
приготвяне:
Върху добре разстеленото пилешко месо се подрежда пушено месо и кашкавал. Навива се на руло което се овалва в брашно, потапя се в разбито яйце и накрая галета. Пържи се в загрято олио до зачервяване. След като се панират всички рулца се наревдат в подходящ съд и се запичат до готовност във фурна.
Еее, появи се най-после Линка!! И то с каква вкусотия, а разреза изглежда страшно вкусно!
ОтговорИзтриванеЗдравей мила, с тая моя работа нямам никакво време, но ще се постарая да отделя време, защото имам много рецепти за публикуване...само снимам и трупам. И да рулцата наистина станаха голяма вкуснотия. Прекрасна седмица ти желая! Прегръдки и целувки!!!
Изтриване