събота, 8 февруари 2014 г.

ПАНИРАНИ ПИЛЕШКИ ИЗНЕНАДИ



пилешко месо
червена чушка
кисели краставички
настърган кашкавал
царевица
грах
крема сирене
магданоз
мащерка
смлян бял пипер
сол

Изпържват се няколко пилешки филета (може да се използва и печено месо останало от предишно ястие).
Месото и всички продукти се нарязват на малки кубчета. Добавят се подправките и всичко се разбърква с крема сиренето, именно то е спойката на всички продукти. Може да се добавят или изклучват продукти пожелание, но винаги се слага крема сирене.
Оформят се топки и се панират.
Овалват се в брашно, след това се потапят в разбито с бира яйце и се завършва с галета.
Пържат се в дълбок съд с повече олио (добре загрято)












Няма коментари:

Публикуване на коментар