сряда, 5 февруари 2014 г.

ЧЕСНОВИ ОЛАДИ СЪС СИРЕНЕ



1 яйце
100 гр. крема сирене
1/2 ч.ч. кисело мляко
1/2 ч.л. сода бикарбонат
7 с.л. брашно
100 гр. кашкавал (настърган)
100 гр. сирене (настъргано)
1 с.л. заквасена сметана
1 скилидка чесън (пресована)
магданоз

Яйцето се разбива с крема сирене и чесъна. Содата се разтваря в киселото мляко и се добавя, както и пресятото брашно. След като всичко е разбъркано добре се прибавят сиренето, кашкавала и нарязания магданоз.
Загряват се 2 ч.л. олио в тиган с незалепващо покритие и се слага по лъжица от сместа. Пържат се от двете страни до готовност.














Няма коментари:

Публикуване на коментар